BILLIE EILISH ON BONGATTU ROMANTTISESSA TUNNELMASSA KAHDEN VAIKUTTAJAN KANSSA COACHELLALLA

Billie Eilish, 22-vuotias, jäi kiinni lämpimästä tunnelmasta kahden vaikuttajan, Quenlin Blackwellin ja Odessa A’zionin kanssa Coachella-festivaaleilla viime viikonloppuna.

+ Kim Kardashianin kurvit räjäyttivät saumat uimapukumerkin valokuvauskuvauksessa.

Erään fanin TikTokissa jakamassa videossa laulaja näyttää tarttuvan Blackwellia kasvoista antaakseen hänelle nopean suukon ennen kuin työntää hänet pois keskellä tungosta, kun taas toisessa videossa Eilish ja A’zion tanssivat halaillen.

Fanit eivät voineet olla spekuloimatta kolmen välisestä suhteesta. “On hienoa nähdä, että hän voi olla oma itsensä ja tehdä mitä haluaa”, totesi eräs käyttäjä Redditissä. “Kyllä, Billie, kuningattareni. Eläen parasta elämäänsä”, kommentoi toinen. “Tässä vaiheessa luulen, että he ovat ‘kolmikko'”, vitsaili vielä joku.

Vaikka Eilish ei olekaan vahvistanut millaista suhdetta hänellä on vaikuttajiin, he viettävät ilmeisesti paljon aikaa yhdessä. Viime kuussa Blackwell jakoi useita videoita TikTokissa Eilishin ja A’zionin kanssa, joissa he esiintyvät tanssimassa ja hauskanpitämässä yhdessä.

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

The post Billie Eilish on bongattu romanttisessa tunnelmassa kahden vaikuttajan kanssa Coachellalla appeared first on Instafamosos.

2024-04-17T15:07:39Z dg43tfdfdgfd