ENTINEN AIKUISVIIHTEEN TäHTI HALUAA KAIKKIEN VANHOJEN VIDEOIDENSA POISTUVAN

Lana Rhoades, entinen aikuisviihdestara, haluaa poistaa kaikki vanhat videonsa.

Podcast-haastattelussa “Tap In” Lana Rhoades kertoi haluavansa poistaa vanhat videot ajalta, jolloin hän oli aikuisviihdestara.

27-vuotias nainen astui aikuisviihdeteollisuuteen vuonna 2016, mutta jätti uransa vuonna 2017, koska se vaikutti hänen henkiseen terveyteensä. Hän sanoi, ettei hänellä ole oikeuksia useimpiin videoihinsa, muuten hän olisi jo poistanut ne.

+ Vanhempi narttu toimii kupidona epätodennäköisessä rakkaustarinassa

“Rehellisesti sanon ihmisille, että jos voisin palata taaksepäin, luopuisin kaikesta saadakseni takaisin arvokkuuteni ja kunnioitukseni, ja jotta ihmiset eivät enää voisi nähdä minua tuolla tavalla”, Rhoades sanoi podcastissa.

Ohjelmassa 3 Girls 1 Kitchen, jossa hän toimii yhteisjuontajana, hän kertoi kohtauksesta, joka aiheuttaa hänelle edelleen psyykkisiä ongelmia.

“Eräs mies oli saanut kulhoon ja sai minut tukehtumaan, kunnes oksensin siihen, ja kohtauksen aikana hän pyysi minua juomaan sen, enkä tiennyt miten kieltäytyä. Se oli yksi vastenmielisimmistä ja inhottavimmista kohtauksista”, Rhoades kertoi.

Vaikka hän oli Pornhubin haetuimpia näyttelijöitä vuonna 2019, hän sanoi ettei ansainnut paljoa teollisuudessa.

“Minulla oli todennäköisesti 100 000 dollaria pankkitililläni kun lopetin pornovideoiden tekemisen, ja nyt olen monimiljonääri”, hän raportoi LADbiblelle.

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

The post Entinen aikuisviihteen tähti haluaa kaikkien vanhojen videoidensa poistuvan appeared first on Instafamosos.

2024-04-23T14:19:17Z dg43tfdfdgfd