“HARRY POTTERIN” TäHTI PUHUU VAIMONSA KUOLEMAN AIHEUTTAMASTA TUSKASTA

‘Harry Potterin’ tähti, Warwick Davis, suri vaimonsa kuolemaa liikuttavassa lausunnossa.

Samantha Davis, ‘Harry Potterin’ tähti Warwick Davisin vaimo, kuoli 53-vuotiaana tämän vuoden maaliskuussa, mutta näyttelijä tiedotti vasta äskettäin tiedotusvälineitä vaimonsa kuolemasta. Kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.

+ Hollywood-tuottaja kritisoi Sydney Sweeneytä ‘Euphoria’-sarjasta: “ei ole kaunis eikä osaa näytellä”

BBC:lle antamassaan lausunnossa näyttelijä teki liikuttavan kunnianosoituksen rakkaalle vaimolleen. “Hänen poismenonsa jätti suuren tyhjiön elämäämme perheenä. Kaipaan hänen halauksiaan valtavasti”.

Davis kertoi, että hänen vaimonsa näki aina “elämän hyvän puolen”. “Hänellä oli kauhean hyvä huumorintaju ja nauroi aina huonoille vitseilleni”, hän lisäsi.

“Hän oli intohimoinen auttamaan ihmisiä ilman tuomitsemista. Hänellä oli aikaa kaikille ja todella kuunteleva korva”, jatkoi Davis.

Myös parin lapset, Harrison ja Annabelle, osoittivat kunnioitustaan äidilleen. “Äiti on paras ystävämme, ja meitä kunnioitetaan saadessamme hänen kaltaistaan rakkautta”.

Warwick Davisin fanit esittivät osanottonsa näyttelijälle sosiaalisessa mediassa. “Toivotan sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää”, kommentoi yksi profiileista. “Pahoittelen menetystäsi”.

Samantha Davis syntyi vuonna 1971 ja tapasi Warwicken ensimmäisen kerran “Star Wars: Jedin paluu” -elokuvan lavalla. Hänet tunnettiin rooleistaan “Through the Dragon’s Eye”, “ShortFellas” ja “Honky Sausages”. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1991.

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

The post “Harry Potterin” tähti puhuu vaimonsa kuoleman aiheuttamasta tuskasta appeared first on Instafamosos.

2024-04-19T18:23:57Z dg43tfdfdgfd