HOLLYWOOD-TUOTTAJA ARVOSTELEE SYDNEY SWEENEYTA, “EUPHORIA”: “HäN EI OLE KAUNIS EIKä OSAA NäYTELLä”

Nimekäs Hollywood-tuottaja Carol Baum on esittänyt kovaa kritiikkiä näyttelijä Sydney Sweeneytä kohtaan hänen elokuvansa “Anyone But You” julkaisun jälkeen väittäen, että hän “ei ole kaunis eikä osaa näytellä”.

+ Tähden ‘Star Wars’-sagan ikoni kertoo yksityiskohtia vilkkaasta rakkauselämästään uudessa omaelämäkerrassa

Baum ilmaisi hämmästyksensä Sweeneyn suosion yli keskustelussa elokuvanäytöstapahtumassa, ja hänen kritiikkinsä herätti kiistaa. Tuottaja mainitsi erityisesti elokuvan “Anyone But You”, jossa Sweeney esiintyi pääosassa, “sietämättömänä” ja kyseenalaisti hänen suosionsa syyn.

Sweeney, tunnettu roolistaan ​​”Euforiassa”, sai tunnustusta roolistaan ​​sarjassa, mukaan lukien Emmy-ehdokkuus. Silti Baum’n kritiikki herättää kysymyksiä kauneuden ja lahjakkuuden havaitsemisesta viihdealalla, mikä johtaa keskusteluihin menestyksen ja tunnustuksen standardeista näyttelijänä.

Vaikka kritiikkiä esitettiin, Baum myönsi harkitsevansa työskentelyä Sweeneyn kanssa projektissa, jos se auttaisi elokuvan tuotantoa. Baum’n kritiikkiä vahvisti tapahtuman juontaja Janet Maslin, joka myös ilmaisi tyytymättömyytensä elokuvaan. Sydney ei ole vielä kommentoinut tapausta.

Tämä sisältö luotiin tekoälyn avulla.

The post Hollywood-tuottaja arvostelee Sydney Sweeneyta, “Euphoria”: “hän ei ole kaunis eikä osaa näytellä” appeared first on Instafamosos.

2024-04-22T15:00:50Z dg43tfdfdgfd