HOLLYWOOD-TUOTTAJA KRITISOI SYDNEY SWEENEYTä ‘EUPHORIA’-SARJASTA: “EI OLE KAUNIS EIKä OSAA NäYTELLä”

Hollywoodin tunnettu tuottaja Carol Baum on esittänyt kovaa kritiikkiä näyttelijä Sydney Sweeneytä kohtaan hänen elokuvansa “Anyone But You” julkaisun jälkeen, sanoen että hän “ei ole kaunis eikä osaa näytellä”.

+ Maailman kaunein golfpelaaja riskeeraa tulla kielletyksi Instagramissa kuvien sarjan vuoksi

Baum ilmaisi hämmästyksensä Sweeneyn suosiosta elokuvanäytöksen yhteydessä käydyssä keskustelussa, ja hänen kritiikkinsä herätti kiistaa. Tuottaja mainitsi erityisesti elokuvan “Anyone But You”, jossa Sweeney on pääosassa, olevan “sietämätön” ja kyseenalaisti hänen suosionsa syyt.

Sweeney, joka on tunnettu roolistaan sarjassa “Euphoria”, on saanut tunnustusta näyttelijäntyöstään sarjassa, mukaan lukien Emmy-ehdokkuuden. Kuitenkin Baumin kritiikki herättää kysymyksiä kauneuden ja lahjakkuuden käsityksistä viihdeteollisuudessa ja on käynnistänyt keskusteluja menestyksen ja tunnustuksen standardeista näyttelijäntyössä.

Huolimatta kritiikistä, Baum myönsi, että hän olisi valmis työskentelemään projektissa Sweeneyn kanssa, jos se auttaisi elokuvan tuotantoa. Baumin kritiikkiä tuki tapahtuman moderaattori Janet Maslin, joka myös ilmaisi tyytymättömyytensä elokuvaan. Sydney ei ole kommentoinut asiaa.

Lähde: New York Post Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja tarkistettu toimituksellisessa tiimissä.

The post Hollywood-tuottaja kritisoi Sydney Sweeneytä ‘Euphoria’-sarjasta: “ei ole kaunis eikä osaa näytellä” appeared first on Instafamosos.

2024-04-19T17:53:55Z dg43tfdfdgfd