JAMIE OLIVERIN UUSI OHJELMA EI MIELLYTä KRIITIKOITA JA JAKAA KATSOJIEN MIELIPITEITä

Kokin uusi ohjelma, Jamie’s Air Fryer Meals, on aloittanut eikä ole tehnyt vaikutusta kriitikoihin eikä edes katsojiin.

+ Tähden ‘Star Wars’-sagan ikoni kertoo yksityiskohtia vilkkaasta rakkauselämästään uudessa omaelämäkerrassa

Kokin uusi ohjelma, jonka tarkoituksena on näyttää ihmeitä, jotka voidaan valmistaa ilmankuivaajassa, on alkanut Channel 4:llä koko Yhdistyneelle kuningaskunnalle, eikä näytä miellyttävän. Televisio-kokin uusi ohjelma jakoi mielipiteitä sosiaalisessa mediassa ja sai ankaria arvosteluja.

Sarjan kahden ensimmäisen osan ensimmäisessä jaksossa 48-vuotias kokki, joka oli aiemmin julistanut olevansa aluksi “skeptinen” kuumailmafriteereiden suhteen, esitteli reseptin kala-kinkkuun, paistettua kanaa currylla ja jälkiruokana persikkamerenguea.

Mutta Oliverin yritys osoittaa ilmankuivaajan monipuolisuutta ei vakuuttanut kriitikoita. Guardianissa ohjelmaa kuvattiin “hämmentävän kiusalliseksi”. Monet katsojat olivat samaa mieltä ja käyttivät sosiaalista mediaa kertoakseen, mitä mieltä he olivat uudesta ruoanlaitto-ohjelmasta.

“Jamie, kuten kaikki muutkin TV-kokit, näyttää ajattelevan, että emme huomaa, että heillä näyttää olevan kaksi tai kolme erilaista friteeraajaa, riippuen siitä, mitä he yrittävät kokata. Ikään kuin meillä olisi niitä kaikkia”, kommentoi yksi; “Voit nähdä, että Jamie Oliver ei tarvitse puhdistaa omaa friteeraajaansa… raastaa juustoa suoraan laatikkoon? kysyi toinen.

Kuitenkin jotkut ihmiset ylistivät Oliverin ohjelmaa ja totesivat, etteivät tienneet ilmankuivaajan monipuolisuudesta: “Wow, se oli niin hyvää. Opin paljon siitä, miten käyttää ilmankuivaajaani paremmin”, jakoi yksi katsoja, kun taas toinen sanoi: “ohjelman puolivälissä. Mahtavaa. Erinomaisia aterioita kuumailmafriteerille.”

Uudessa ohjelmassa, jonka sponsori on ilmankuivainvalmistaja Tefal, antamassaan lausunnossa Oliver totesi: “On hyvin harvinaista, että keittiölaitteet mullistavat sen, miten ihmiset valitsevat kokata, kuten friteeraaja on tehnyt. Mielestäni kaikki, mikä saa ihmiset kokkaamaan, on voitto. Ja se, että friteeraaja käyttää vähemmän energiaa, säästää aikaa ja luo paljon vähemmän jätettä, voi olla vain hyvä asia.”

“Alussa olin skeptinen, mutta heti kun aloin testata ja leikkiä ideoilla, asetuksilla ja uusilla tavoilla luoda makua ja rakennetta, olin täysin koukussa.”

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

The post Jamie Oliverin uusi ohjelma ei miellytä kriitikoita ja jakaa katsojien mielipiteitä appeared first on Instafamosos.

2024-04-22T15:00:51Z dg43tfdfdgfd