KANYE WEST LöI MIESTä KASVOIHIN SEN JäLKEEN, KUN HäNEN VAIMONSA OLI HYöKäTTY KADULLA

Kanye West, 46-vuotias, on syytetty pahoinpitelystä sen jälkeen, kun hän hyökkäsi henkilön kimppuun, joka kosketti hänen vaimoaan, 29-vuotiasta mallia Bianca Censori.

“Bianca joutui fyysisen hyökkäyksen kohteeksi viime yönä. ‘Joku kosketti Biancaa’ on täysin riittämätön kuvaus siitä, mitä tapahtui,” kirjoitti Milo Yiannopoulos, entinen Breitbart-lehden toimittaja, joka on nyt Yeezy-brändin toimiston päällikkö, lausunnossaan TheMirror.com-sivustolle.

“Hyökkääjä ei vain törmännyt häneen. Hän työnsi kätensä suoraan hänen vaatteidensa alle hänen vartaloonsa, tarttui häntä vyötäröstä, käänsi hänet ympäri ja lähetti sitten ilmapusuja. Hänet lyötiin ja seksuaalisesti hyväksikäytettiin.”

Kumpikaan osapuoli ei loukkaantunut, kertoo TMZ, joka raportoi, että henkilö, jota Kanye syytetään lyömisestä, ei hakenut lääketieteellistä apua tapahtuman jälkeen. Poliisi kerää myös todistajien lausuntoja saadakseen täydellisen kuvan siitä, mitä tarkalleen tapahtui.

Tämä sisältö on luotu AI:n avulla ja tarkistettu toimituksen toimesta.

The post Kanye West löi miestä kasvoihin sen jälkeen, kun hänen vaimonsa oli hyökätty kadulla appeared first on Instafamosos.

2024-04-20T03:24:02Z dg43tfdfdgfd