NAINEN JäRJESTää “ELäMäN HAUTAJAISET” TERMINAALISEN SYöPäDIAGNOOSIN JäLKEEN: “EN TIEDä, KUINKA PALJON AIKAA MINULLA ON”

Michelle Ng, nuori nainen, joka diagnosoitiin harvinaisella munasarjasyövän muodolla vuonna 2021, päätti juhlia elämäänsä niin kauan kuin pystyi.

+ Tähden ‘Star Wars’-sagan ikoni kertoo yksityiskohtia vilkkaasta rakkauselämästään uudessa omaelämäkerrassa

Sen sijaan että järjestettäisiin perinteiset hautajaiset hänen kuolemansa jälkeen, hän järjesti “elämän hautajaiset” jakamaan erityisiä hetkiä läheistensä kanssa. Tapahtuma kuvattiin mediayhtiö OGS:n toimesta ja julkaistiin YouTubessa.

Videolla näemme Michelleä Singaporen mökissä Kaakkois-Aasiassa, missä hän kutsui ystäviä, kihlattuaan ja perhettään intiimimpään hyvästeihin. Michelle selitti näkemyksensä kuolemasta ja kuinka hän halusi “elämän hautajaisten” olevan iloinen tilaisuus, jossa oli naurua, ruokaa, musiikkia ja rakkautta.

“Halusin vain nähdä ne, joita rakastan, ja perheeni, niin kauan kuin olen vielä elossa, en tiedä, kuinka paljon aikaa minulla on heidän kanssaan. […] Halusin, ettei kuolema olisi niin pelottavaa. Joten kyllä… elämän hautajaiset.”

Ystävät, perhe ja kihlattu kertoivat muutamia tarinoita tapahtuman aikana ja osoittivat emotionaalista tukea. Positiivisesta asenteestaan huolimatta Michelle myös pohti kokemuksia, joita hänellä ei olisi sairautensa takia, kuten perheen perustaminen tai matkustaminen vanhempiensa kanssa.

“En tunne kaunaa. En ainakaan vielä. Mutta tunnen hieman surua siitä, etten ole samalla polulla kuin muut. En voi juosta. En voi pyöräillä. En voi perustaa perhettä kihlattuni kanssa. En voi huolehtia vanhemmistani ja viedä heitä lomalle. En voi saada lapsia ja nähdä heidän leikkivän nuoremman veljeni lasten kanssa. Sellaisia asioita. Se ei ole kaunaa, se on vain sitä, etten voi olla siellä.”

Michelle, lempinimeltään Mike, kiitti läsnäolijoita tuesta ja rakkaudesta. Kymmenen päivää tapahtuman jälkeen, tammikuussa tänä vuonna, hän menehtyi, mutta hänen elämän hautajaisensa jättivät jälkeensä ilon ja positiivisten muistojen perinnön niille, jotka häntä rakastivat.

Tämä sisältö luotiin tekoälyn avulla.

The post Nainen järjestää “elämän hautajaiset” terminaalisen syöpädiagnoosin jälkeen: “en tiedä, kuinka paljon aikaa minulla on” appeared first on Instafamosos.

2024-04-25T15:11:53Z dg43tfdfdgfd