NELJä VUOTTA PELOTTAVAN SIEPPAUKSEN PALJASTAMISEN JäLKEEN LAULAJA DUFFY PALAA SOSIAALISEEN MEDIAAN

Duffy, 39-vuotias, palasi sosiaaliseen mediaan neljä vuotta sen jälkeen, kun hän paljasti joutuneensa siepatuksi. Laulaja kertoi olleensa huumeiden vaikutuksen alaisena ravintolassa juhliessaan syntymäpäiviään.

+ Selena Gomez herättää huokauksia seuraajissaan poseerattuaan ilman meikkiä

Duffy, jonka oikea nimi on Aimee Anne Duffy, tuli hyvin tunnetuksi vuonna 2008 hiteillään kuten Rain on Your Parade, Mercy ja Warwick Avenue albumilta Rockferry. Tuolloin hän vei kotiin kolme palkintoa Brit Awards -gaalasta ja yhden Grammyn.

Kuitenkin Duffy katosi julkisuudesta vuonna 2011. Helmikuussa 2020 laulaja paljasti katoamisensa johtuneen siitä, että hänet raiskattiin, huumattiin ja siepattiin tuntemattoman henkilön toimesta.

Sieppaus kesti neljä viikkoa, ja hän kertoi joutuneensa muuttamaan viisi kertaa ennen kuin hän lopulta tunsi olonsa turvalliseksi. “Sen jälkeen en nähnyt ketään, fyysistä sielua, joskus viikkojen ja viikkojen ja viikkojen ajan, ollessani yksin”, hän sanoi blogikirjoituksessaan, Duffy Words.

“Otin pyjaman pois ja heitin sen tuleen ja laitoin toisen setin päälle. Hiukseni olivat niin takkuiset, kun en ollut harjannut niitä, että suruni vuoksi leikkasin ne kaikki pois”, kertoi laulaja vielä ja päätti kirjoituksen pyytäen yksityisyyttä “kokeillakseni olla todellinen minäni”.

Nyt laulaja on palannut sosiaaliseen mediaan Instagram-julkaisun myötä. Hänen julkaisemassaan videossa oli animoitu taide liikuttavan musiikin kera, kun miesääni luki otteita romaanista The Strength In Our Scars, jonka on kirjoittanut Bianca Sparacino.

Kommenteissa fanit olivat innoissaan laulajan paluusta. “Olemme kaivanneet sinua, Duffy, ja [sinun] kaunista ääntäsi”, kommentoi eräs Instagram-käyttäjä. “Toivottavasti voit hyvin, lähetän rakkautta”, sanoi toinen. “Rakastamme sinua, Duffy”, vahvisti kolmas internet-käyttäjä.

The post Neljä vuotta pelottavan sieppauksen paljastamisen jälkeen laulaja Duffy palaa sosiaaliseen mediaan appeared first on Instafamosos.

2024-03-28T14:50:47Z dg43tfdfdgfd