PAOLO LIUZZO, PRINSESSA BEATRICEN ENTINEN POIKAYSTäVä, KUOLI TRAAGISISSA OLOSUHTEISSA 41-VUOTIAANA

Prinsessa Beatrice. Kuvat: Reproduktio Instagram @princessbeatriceroyal

Paolo Liuzzo, joka tunnettiin Prinsessa Beatricen ensimmäisenä poikaystävänä, kuoli traagisissa olosuhteissa 41-vuotiaana.

Liuzzon ruumis löydettiin Miamin hotellihuoneesta, mikä herätti epäilyjä huumeiden yliannostuksesta. Kuollut, joka seurusteli prinsessan kanssa tämän ollessa 17-vuotias ja hän 23-vuotias, kamppaili vuosia aineiden käyttöön liittyvien ongelmien ja pelivelkojen kanssa.

+ Alec Baldwin reagoi kohtaamiseen mielenosoittajan kanssa New Yorkin kahvilassa ja video leviää viraalina

Miamin poliisilaitos, jota edusti poliisi Michael Vega, vastasi kutsuun Miami Worldcenterin M-hotellissa klo 15.22 7. helmikuuta. Muutama minuutti poliisin saapumisen jälkeen, klo 15.34, Liuzzon kuolema julistettiin. Kuoleman tarkkaa syytä ei paljastettu Floridan yksityisyyden suojalakien vuoksi, mutta yliannostuksen mahdollisuus on otettu huomioon.

Liuzzon kuolintodistuksen mukaan hän työskenteli taideteollisuuden konsulttina ja asui lähellä sitä paikkaa, jossa hänet löydettiin, eikä ollut koskaan naimisissa. Hänen ruumiinsa kuljetettiin Long Islandille, New Yorkiin, hänen kotipaikalleen, jossa hautajaiset pidettiin 16. helmikuuta.

Liuzzon läheinen ystävä paljasti, että hän kohtasi vakavia henkilökohtaisia haasteita, mukaan lukien peliriippuvuus ja huumeiden käytön kasvu. “Paolo rakasti juhlimista, ja valitettavasti hänen nopeatempoisen elämäntapansa oli jatkuva huolenaihe kaikille, jotka tunsivat hänet”, ystävä sanoi.

Prinsessa Beatrice

Prinsessa Beatrice ja aviomies Edoardo Mapelli Mozzi. Kuvat: Reproduktio Instagram @princessbeatriceroyal

Prinsessa Beatrice on Yorkin herttua Andrewin ja Yorkin herttuatar Sarahin vanhin tytär. Hän on Kaarle III kuninkaan veljentytär. Hän syntyi viidentenä Britannian valtaistuimen perimysjärjestyksessä ja on nyt yhdeksäntenä.

Beatrice kävi St George’s School, Ascotissa, ennen kuin opiskeli historiaa Goldsmiths Colleessa. Hän työskenteli lyhyen aikaa Ulkoministeriössä ja Sony Picturesilla ennen siirtymistään Afiniti-ohjelmistoyritykseen strategisten kumppanuuksien varapuheenjohtajaksi. Beatrice tekee myös vapaaehtoistyötä useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, mukaan lukien Teenage Cancer Trust ja Outward Bound. Hän meni naimisiin Edoardo Mapelli Mozzin kanssa, kiinteistösijoittajan ja englantilaisen syntyperän italialaisen aatelisen kanssa vuonna 2020. Heidän tyttärensä Sienna syntyi syyskuussa 2021.

Kuvat: Reproduktio Instagram @princessbeatriceroyal. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja sitä on tarkistettu toimituksen toimesta.

The post Paolo Liuzzo, Prinsessa Beatricen entinen poikaystävä, kuoli traagisissa olosuhteissa 41-vuotiaana appeared first on Instafamosos.

2024-04-25T14:26:47Z dg43tfdfdgfd