PARISKUNTA MYY KAIKEN ASUAKSEEN RISTEILYALUKSELLA: “ELäMME KUIN MILJONääRIT”

He myivät kaiken omaisuutensa ja irtisanoivat työpaikkansa asuakseen risteilyaluksella ja elääkseen kuin miljonäärit.

+ Neljä vuotta pelottavan sieppauksen paljastamisen jälkeen laulaja Duffy palaa sosiaaliseen mediaan

Pariskunta Monica Brzoska ja Jorell Conley, Tennesseestä, Yhdysvalloista, päättivät muuttaa elämäntapansa täysin ja myydä omaisuutensa, irtisanoutua töistään ja lähteä suurelle ja hyvin suunnitellulle seikkailulle.

Brzoska ja Conley päättivät vaihtaa perinteiset rutiininsa elämään merellä; perheidensä siunauksella pari sanoi hyvästit kiireiselle elämälle ja muutti asumaan luksusristeilyalukselle. Taloushallinnon kokemuksella he laskivat kaikki menonsa yksityiskohtaisesti ja järjestäytyivät ylläpitääkseen mukavaa elämäntapaa 10 000 dollarilla vuodessa.

Entinen opettaja kertoi The Sunille elämän eduista risteilyaluksella: “Kaikki ateriani valmistavat kokit, ja henkilökunta vaihtaa vuoteeni”, hän sanoi. “Vuosi on kulunut siitä, kun viimeksi astuin keittiöön tai käytin pesukonetta.”

Lisäksi he kertovat, että siitä lähtien, kun myivät kaiken omaisuutensa ja luopuivat päivittäisestä rutiinistaan elääkseen uudenlaista elämäntapaa, vaikein päätös, jota he joutuvat tekemään, itse asiassa joka päivä, on, että pitäisivätkö he rentoutua valtameren uima-altaissa vai kylpylöissä.

Kuitenkin kaikkien parin luettelemien etujen kanssa Brzoska tunnustaa, että elämä vedessä ei aina ole täydellistä: “Haasteita on, totta kai”, hän myönsi. “Me kaipaamme perhettämme, mutta tiedämme, että voimme palata kotiin, jos hätä tulee.”

Siitä lähtien kun he aloittivat matkansa, seikkailunhaluinen pariskunta on jo saanut

mahdollisuuden vierailla kymmenissä maissa, mukaan lukien Fidži, Japani ja Kreikka. Viimeisen vuoden aikana he ovat tehneet 36 peräkkäistä risteilyä, usein poistuen yhdestä laivasta ja siirtyen toiseen, samassa satamassa. Matka ei ole vielä lähelläkään loppua, pariskunnalla on vähintään puoli vuotta risteilyjä edessään ja he aikovat tutustua Karibianmereen ja Australiaan sekä minne meri heitä muutenkaan kuljettaa.

The post Pariskunta myy kaiken asuakseen risteilyaluksella: “Elämme kuin miljonäärit” appeared first on Instafamosos.

2024-03-28T15:35:54Z dg43tfdfdgfd