REBEL WILSON PALJASTAA SAANEENSA ROHKEAN EHDOTUKSEN BRITTILäISEN KUNINKAALLISEN PERHEEN JäSENELTä.

44-vuotias Rebel Wilson paljasti, että hän oli melkein harrastanut ensimmäistä kertaa intiimiä suhdetta erään kuninkaallisen perheen jäsenen kanssa erittäin epätavallisella tavalla.

+ Video: Jon Bon Jovi pohtii 35 vuoden avioliittoa: ‘en koskaan valehdellut olevani pyhimys’

Hänen elämäkerrassaan Rebel Rising, näyttelijä kertoi saaneensa kutsun “tekniikan miljardöörien juhliin” valtavalle “Los Angelesin laitamilla” sijaitsevalle maatilalle eräältä kuninkaallisen perheen jäseneltä, joka oli “Britannian valtaistuimen perimysjärjestyksessä viidestoista tai kahdeskymmenes”.

Wilson, joka hiljattain paljasti harrastaneensa ensimmäisen intiimin suhteensa vasta 35-vuotiaana, kertoi, ettei tajunnut keskiaikaisen teemajuhlan todellista luonnetta ennen kuin kello oli kaksi aamulla, jolloin tarjoiltiin tarjotin “mollya”, slangia MDMA:lle.

Näyttelijä selitti, että kutsu oli laajennettu ystävältä, joka oli informoitu kuninkaalliselta, että juhliin tarvittiin “lisää tyttöjä”. Wilson, joka oli innokas saamaan vihdoin toimintaa, kertoi yrittäneensä tulla mahdollisimman fyysisesti houkuttelevaksi.

“Katson [kuninkaallista jäsentä] samalla kun nostan jatkuvasti rintojani. Ne ovat paras fyysinen ominaisuuteni. Siellä on suuri yksityinen ilotulitusnäytös, ja yhtäkkiä on kaksi aamulla”, hän muisteli.

“Joku tulee ulos iso tarjotin täynnä, mikä näyttää olevan tonni karkkia. Olen kuin, ‘Ooooh, onko tämä makeaa?’ ja kaveri, joka pitää tarjotinta, sanoo: ‘Ei, tämä on mollya'”, Wilson kertoi, ollen vielä neitsyt tuolloin ja paljasti olevansa hukassa tilanteessa.

“Nyt Windsoriin liittyvä huomautus tyttöjen tarpeesta alkoi tehdä paljon enemmän järkeä. He eivät puhuneet poika-tyttö-suhdeluvusta kuin se olisi kahdeksannen luokan disko.”

Wilson alkoi etsiä ei-kuninkaallista ystäväänsä, myöntäen etsivänsä “apua” odottamattomassa tilanteessaan, mutta ei löytänyt häntä. Hän myönsi harkinneensa pysymistä juhlissa, mutta päätti lopulta lähteä.

“Minulla on myös outo tunne, että ehkä kaikki tämä on kuvattu piilokameroilla – mutta se on vain vaisto. […] Nostan morsiusmekkoani ja juoksen sieltä niin nopeasti kuin pystyn”, Wilson sanoi.

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

The post Rebel Wilson paljastaa saaneensa rohkean ehdotuksen brittiläisen kuninkaallisen perheen jäseneltä. appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T17:53:30Z dg43tfdfdgfd