TRAVIS BARKERIN TYTäR POSEERAA PARATIISIRANNALLA JA KIISTää HUHUT PLASTIKKAKIRURGIASTA

Alabama, Travis Barkerin tytär, jakoi Instagram-profiilissaan viime sunnuntaina (21) useita kuvia matkaltaan Bahamalle.

Kuvissa 18-vuotias vaikuttaja poseeraa bikineissä paratiisirannalla näyttäen vartaloaan kuukausia sen jälkeen, kun hän oli kiistänyt väitteet plastikkakirurgiasta. Alabama on Blink 182 -yhtyeen 48-vuotiaan rumpalin Travis Barkerin ja hänen entisen vaimonsa, Shanna Moaklerin, joka on 49-vuotias, tytär.

Kommenteissa ihmiset keskustelivat hänen fyysisistä ominaisuuksistaan. “Hän on ehdottomasti tehnyt jotain vartalolleen,” sanoi yksi. “Hän on tehnyt jotain keholleen, hän on todennäköisesti laajentanut lanteitaan,” sanoi toinen.

“Me tiesimme, että BBL (Brazilian Butt Lift) oli tulossa,” kommentoi kolmas, viitaten toimenpiteeseen, jossa parannetaan pakaroiden ulkonäköä siirtämällä rasvaa muista kehon osista, kuten vatsasta, pakaroihin. Julkkikset kuten Kardashianit ovat myös käyneet läpi tämän toimenpiteen.

Helmikuun alussa hän vastasi kommenttiin, joka syytti häntä esteettisistä toimenpiteistä. “Tämä lapsi on käynyt monissa kosmeettisissa toimenpiteissä jo nuoresta iästä lähtien, toivottavasti hän ei liioittele! Hän näyttää hyvältä nyt!” sanoi eräs käyttäjä tuolloin.

“Arvostan todella rakkautta! Olen luonnollinen, paitsi huuleni, hyväksykää se, että olen luonnostaan kaunis,” vastasi Alabama, joka esiintyi Meet the Barkers -realitysarjassa MTV:llä vanhempiensa ja vanhemman veljensä, Landon Barkerin, joka oli 20-vuotias vuonna 2005, kanssa.

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja tarkastettu toimituksen toimesta.

The post Travis Barkerin tytär poseeraa paratiisirannalla ja kiistää huhut plastikkakirurgiasta appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T22:54:15Z dg43tfdfdgfd