VANHEMPI NARTTU TOIMII KUPIDONA EPäTODENNäKöISESSä RAKKAUSTARINASSA

Nellyn omistaja etsi apua saadakseen koiransa Alankomaista Yhdysvaltoihin ja päätyi lopulta löytämään epätodennäköisen rakkauden.

+ Tähden ‘Star Wars’-sagan ikoni kertoo yksityiskohtia vilkkaasta rakkauselämästään uudessa omaelämäkerrassa

Amerikkalainen Adri Pendleton asui Amsterdamissa, Alankomaissa, poikaystävänsä ja heidän kahden koiransa, Lokin ja Nellyn, kanssa, mutta viime vuoden lopussa suhde päättyi, ja hän päätti palata Yhdysvaltoihin.

Pendleton tiesi, että Nelly, 15-vuotias border collie, ei tulisi hyväksytyksi kansainväliselle lennolle matkustamoon, koska se oli liian suuri, ja iän vuoksi hän ei halunnut koiransa matkustavan lentokoneen ruumassa.

Ongelman ratkaisemiseksi Pendleton ajatteli, että paras tapa viedä koira Yhdysvaltoihin olisi yksityiskoneella, ja jotta se olisi mahdollista, hän aloitti keräyksen ja pyysi apua TikTok-tilillään, jonka hän oli luonut Lokille, jolla on kasvohalvaus ja joka on jo hurmannut yli 30 000 seuraajaa viehättävällä tavallaan.

Pendletonin vetoomus sosiaalisessa mediassa tavoitti saksalaisen lentäjän Niklas Stoeteraun: “Olin hyvin liikuttunut ja jätin kommentin, jossa sanoin, että ehkä voisin auttaa viemään Nellyn takaisin Yhdysvaltoihin”, hän kertoi People-lehdelle.

Stoeterau, joka asui tuolloin Hampurissa, tiesi voivansa viedä Nellyn ja sen omistajan New Jerseyhin vieraina lentokonepilottityönsä ansiosta. Vaikka Pendleton oli hieman hermostunut vieraan tarjouksesta, Pendleton ja lentäjä vaihtoivat viestejä lähes kaksi kuukautta, kunnes he tapasivat Milanon lentokentällä Italiassa suuren matkan lähtöä varten.

Ja oli juuri näiden 15 tunnin lennon aikana, että parilla oli mahdollisuus oppia tuntemaan toisensa paremmin; Pendleton kertoi People-lehdelle, että saavuttuaan Yhdysvaltoihin hän ei voinut lakata ajattelemasta Stoeterauta: “Olet todella vaikuttava. Jos jatkat tällä tavalla, kutsun sinut Kaliforniaan ja menemme treffeille”, hän sanoi; “Tarkoitan, oli selvää, että me molemmat olimme kiinnostuneita toisistamme.”

Valitettavasti Nelly kuoli noin kuukausi sen jälkeen, kun he olivat palanneet Kaliforniaan, mutta Pendleton oli kiitollinen kaikesta ylimääräisestä ajasta, jonka hän vietti koiransa kanssa. Huolimatta TikTok-tuesta, pari ei vielä harkitse avioliittoa, ja he järjestävät suhteensa etäisyydellä: “Kumpikaan meistä ei oikeastaan tunne mitään painetta. On hauskaa, että TikTok on niin solidaarinen ja innostunut meistä, mutta teemme vain sitä mitä haluamme.”

Tämä sisältö luotiin tekoälyn avulla.

The post Vanhempi narttu toimii kupidona epätodennäköisessä rakkaustarinassa appeared first on Instafamosos.

2024-04-23T12:18:55Z dg43tfdfdgfd