VIDEO: JON BON JOVI POHTII 35 VUODEN AVIOLIITTOA: ‘EN KOSKAAN VALEHDELLUT OLEVANI PYHIMYS’

Jon Bon Jovi, kuuluisan rock-yhtyeen laulaja, jakoi yksityiskohtia 35 vuotta kestäneestä avioliitostaan Dorothean kanssa myöntäen, ettei ole ollut pyhimys suhteen aikana.

Haastattelussa ‘The Independent‘ hän korosti, että heidän suhteensa on kestänyt ajan ansiosta vaimonsa suvaitsevaisuuden ja molemminpuolisen kunnioituksen ansiosta. Jon Bon Jovi mainitsi myös, että he ovat kasvaneet yhdessä, mikä on edistänyt avioliiton kestävyyttä.

“Kaikki ne upeat rock-tähden kliseet. Kyse on siitä, ettei koskaan valehtele olevansa pyhimys, mutta ei myöskään ole niin typerä, että pilaisi kotielämän.”

Rock-tähti myös pohti kokemuksiaan kiertueilla, erityisesti niiden vaikutusta hänen avioliittoonsa. Eräässä hänen kappaleessaan, “Bed of Roses”, hän puhuu elämän tiellä aiheuttamasta paineesta ja kuinka se on vaikuttanut hänen suhteeseensa.

Bon Jovi keskusteli myös poikansa, Jake Bongiovon, kihlauksesta näyttelijä Millie Bobby Brownin kanssa. Hän ilmaisi tukeaan nuorelle parille ja kommentoi sitä, että sekä hän että Millien vanhemmat, Bob ja Kelly Brown, menivät naimisiin nuorina.

Lähde: New York Post. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja tarkistettu toimituksen toimesta.

The post Video: Jon Bon Jovi pohtii 35 vuoden avioliittoa: ‘en koskaan valehdellut olevani pyhimys’ appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T17:23:26Z dg43tfdfdgfd