VIDEO: MORSIAN JäRKYTTYI HUOMATESSAAN, ETTä ANOPPI IMETTI HäNEN TULEVAA AVIOMIESTääN ENNEN HääSEREMONIAA

TikTok-käyttäjä järkytti internetin kertoessaan tarinan morsiamesta, joka huomasi tulevan aviomiehensä saavan imetystä äidiltään juuri ennen hääseremoniaa.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Georgie Mitchell, ammattimainen hääsuunnittelija, paljasti tämän erikoisen tarinan podcast-jaksossa The Unfiltered Bride, jonka hän isännöi yhdessä Beth Smithin kanssa, joka johtaa Etiquette Events Styling -yritystä.

“Minulle on kerrottu tämä tarina kahdesti. En ollut itse kyseisissä häissä, mutta kaksi kertaa meikkitaiteilijat ovat kertoneet minulle tämän. Kutsutaan häntä vaikka Jennyksi”, aloitti Georgie videolla, joka on jo kerännyt yli 900 000 katselukertaa TikTokissa.

“Jenny kertoi minulle: ‘Tein häät toisena päivänä, etkä usko mitä tapahtui’. Hän sanoi, että morsian tarvitsi käydä vessassa juuri ennen seremoniaa. Tämä oli juuri ennen seremoniaa. Hän meni vessaan, ja mitä hän näki, oli tarpeeksi lopettaakseen häät.”

Tämän jälkeen Georgie kysyi Bethiltä, mitä tämä luuli nähneensä. “Oliko hän jonkun toisen kanssa?” kysyi Beth. “Ei, pahempaa,” vastasi Georgie. “Pahempaa kuin mikään intiimi, mutta hän oli siellä, sulhanen oli siellä.”

Beth kysyi, oliko sulhanen “käyttänyt huumeita” ennen kuin Georgie paljasti mitä tapahtui. “Häntä imetti hänen äitinsä,” sanoi Georgie suoraan kameraan. Kommenttiosiossa internetkäyttäjät olivat järkyttyneitä paljastuksesta.

Video: TikTok @the.unfiltered.bride. Tämä sisältö on luotu AI:n avulla ja tarkistettu toimitustiimin toimesta.

The post Video: Morsian järkyttyi huomatessaan, että anoppi imetti hänen tulevaa aviomiestään ennen hääseremoniaa appeared first on Instafamosos.

2024-04-23T00:47:07Z dg43tfdfdgfd